در قسمت قبلی در مورد اعداد در متلب و تعداد رقم های دقت در خروجی متلب توضیح داده شد. گاهی در کد نویسی در متلب شما نیاز پیدا خواهید کرد که از String یا رشته ای در برنامه خود استفاده کنید. در این قسمت از سری پست های آموزش کدنویسی در متلب، نحوه نوشتن و کاربردهای String یا رشته ای توضیح داده می شود.
ایجاد یک رشته کاراکتری در MATLAB بسیار ساده است. در حقیقت، ما آن را بارها استفاده کرده ایم. به عنوان مثال، در خط فرمان تایپ کنید:
my_string = 'Tutorials Point'
پس از اجرای کدنوشته شده در فایل اسکریپتی، متلب خروجی زیر را نشان می دهد
my_string = Tutorials Point
MATLAB تمام متغیرها را به صورت آرایه ها در نظر می گیرد و رشته ها به عنوان کاراکتر آرایه ای در نظر گرفته می شوند. از فرمان whos برای بررسی متغیر ایجاد شده در بالا استفاده می شود –
whos
پس از اجرای دستور نوشته شده در فایل اسکریپتی، متلب خروجی زیر را نشان می دهد
Name Size Bytes Class Attributes my_string 1x16 32 char
جالب توجه است، شما می توانید از توابع تبدیل عددی مانند uint8 یا uint16 برای تبدیل کاراکترهای رشته به کدهای عددی خود استفاده کنید.
فانکشن char ، بردار عدد صحیح را به کاراکترها تبدیل می کند.
یک فایل اسکریپتی ایجاد کنید و کد نوشته شده زیر را در آن وارد کنید –
my_string = 'Tutorial''s Point'; str_ascii = uint8(my_string) % ۸-bit ascii values str_back_to_char= char(str_ascii) str_16bit = uint16(my_string) % ۱۶-bit ascii values str_back_to_char = char(str_16bit)
پس از اجرای کدنوشته شده در فایل اسکریپتی، متلب خروجی زیر را نشان می دهد
str_ascii = ۸۴ ۱۱۷ ۱۱۶ ۱۱۱ ۱۱۴ ۱۰۵ ۹۷ ۱۰۸ ۳۹ ۱۱۵ ۳۲ ۸۰ ۱۱۱ ۱۰۵ ۱۱۰ ۱۱۶ str_back_to_char = Tutorial's Point str_16bit = ۸۴ ۱۱۷ ۱۱۶ ۱۱۱ ۱۱۴ ۱۰۵ ۹۷ ۱۰۸ ۳۹ ۱۱۵ ۳۲ ۸۰ ۱۱۱ ۱۰۵ ۱۱۰ ۱۱۶ str_back_to_char = Tutorial's Point
در ادامه هر کدام از بخش های زیر به صورت جداگانه پرداخته می شود(با کلید روی هر قسمت، به بخش مورد نظر وارد خواهید شد)
آرایه کاراکتر مستطیلی
ترکیب رشته ای (Strings) در یک آرایه سلولی
فانکشن رشته ای (String) در متلب MATLAB
2 نظرات
اقا دستتون درد نکنه خسته نباشید عالیییی بود
سلام.
خواهش میکنم