تصفیه آب اتوماتیک

تصفیه آب با سیستم تمیزکننده اتوماتیک

این نوع فیلتر برای جریا‌ن‌‌های کم و متوسط برای کاربرد در تصفیه آب صنعتی، برج خنک‌کننده، سیستم آبیاری و کاربرد‌های آبرسانی معمول استفاده می‌شود. این سیستم فیلتراسیون در دو مرحله شامل فیلتر درشت و فیلتر ریز انجام می‌شود. معمولا از بروس‌هایی برای تمیز کردن فیلتر‌های درشت استفاده می‌شود در حالی که برای فیلتر ریز از سیستم خود تمیزکن خرطومی مکنده اتوماتیک استفاده می‌شود. فیلتر کوچک دامنه‌ای به اندازه ۱۰ تا ۵۰ میکرون دارد. فیلتر درشت دامنه‌ای از ۵۰ تا ۱۰۰۰ میکرون دارد. نرخ جریان برای این نوع از فیلترها ۵۰ تا ۳۰۰ مترمکعب بر ساعت است. سیستم معمولا به وسیله‌ی روش‌های هیدرولیکی (با استفاده از گیج فشار) یا الکترونیکی (استفاده از سنسور الکتریکی فشار) کنترل می‌شود. این سیستم‌ها برای کار کردن در فشار‌های ۲ تا ۱۰ بار طراحی شده‌اند.

لزوم استفاده

این فیلتر‌های صنعتی موجب از رونق افتادن فیلتر‌های کارتریجی شده‌اند. فیلتر های کارتریجی به علت کثیف شدن در فواصل زمانی کوتاه و زمان‌بر و هزینه‌بر بودن فرآیند تعویض برای کاربردهای صنعتی کار‌آمد نیستند. استفاده از فیلتر‌های صنعتی جدید موجب طولانی شدن بازه‌ی تعویض کارتریج‌ها قبل از فرآیند اسمز معکوس می‌شود.

روش کار دستگاه

با روشن شدن  پمپ اولیه که به خروجی دریچه آب مصرفی متصل است آب وارد سیستم تصفیه می‌شود، با عبور آب از فیلتر درشت، ذرات بزرگ معلق در آب درون فیلتر به دام می‌افتند سپس با عبور از فیلتر ریز سایر ذرات کوچک معلق در آب شامل روغن و ذرات ریز در فضای بین فیلتر درشت و ریز استوانه‌ای به دام می‌افتند، این فرایند به مدت یک ساعت ادامه می‌یابد و پس از کثیف شدن فیلترها مرحله تمیز کردن شروع می‌شود.

این مرحله خود شامل دو فاز است. پس از روشن شدن پمپ دریچه‌ی خروجی زهکشی و بسته  شدن خروجی آب مصرفی با جریان یافتن آب در سیستم در مرحله اول با استفاده از مکانیزم‌های تمیزی بروس چرخشی، فیلتر درشت تمیز می‌شود و در مرحله دوم از مکانیزم تمیزکردن خرطومی خلا مکنده استفاده می شود.در مرحله‌ی دوم تمیزی، ذراتی که در مرحله اول زدوده نشده‌اند پاک می‌شوند و فیلترها دوباره آماده استفاده می‌شوند.

 

پست های مشابه

انواع پمپ های جابجایی مثبت رفت و برگشتی : پمپ دیافراگمی
انواع پمپ های جابجایی مثبت رفت و برگشتی : پمپ پیستونی
پمپ جابجایی مثبت رفت و برگشتی
طبقه بندی انواع پمپ های هیدرولیکی
طبقه بندی و انواع پمپ های مایع یا هیدرولیکی

3 نظرات

  1. پاسخ

    خیلی مفید لطفا سایر انواع این سیستم رو هم معرفی کنید

    • پاسخ

      سلام وقتتون بخیر
      از اینکه سایت و مطالب ما رو دنبال میکنید، سپاسگزاریم.
      در ادامه حتما معرفی خواهیم کرد.
      با تشکر

  2. پاسخ

    سلام. مهندس حقگو محتویات مطلب کاملا گویا و کامل بود اگر اجازه دهید در پایان نامه ام با ذکر منبع استفاده کنم

یک نظر ارسال کنید

error: Content is protected !!