دو دستگاه جدید که توان مورد نیاز خود را از تبخیر آب می گیرند ساخته شده است. در دستگاه اول موتور شناوری است که دارای پیستون محرک می باشد و روشن شدن چراغ آن ناشی از تولید برق است اما دستگاه دوم دارای موتور پروانه است که باعث می شود یک اتومبیل کوچک حرکت کند.
با افزایش انرژی ناشی از تبخیر می توان، به وسیله ژنراتورهای بزرگ در دریاها و منابع آبی بزرگ یا دستگاههای دوار بزرگی که روی توربین های بادی در سطح دریاها نصب شده اند جریان برق تولید کرد.
انرژی تجدید پذیر ناشی از بخار دارای توان و قدرت بیشتری نسبت به انرژی های تجدید پذیری مانند باد و موج می باشد و نیرویی است که در ذات طبیعت وجود دارد.
کوچک و بزرگ شدن تخم باکتری در اثر تغییر رطوبت و کشیدن اشیا به سمت داخل و یا فشار آوردن به اشیا به سمت بیرون نسبت دیگر موادی که در مهندسی برای جابجایی اشیا مورد استفاده قرار می گیرد، انرژی بیشتری دارند. به همین خاطر محققان، تحقیق را برای ساخت چنین دستگاهی که از انرژی آن استفاده کند، آغاز کردند. برای این منظور محققان موتوری پیستونی محرک را ساختند که تخم ها در دو طرف نوار پلاستیک باریکی قرار می گرفت که باعث میشد که خط چینی از این تخم ها ایجاد گردد. همین کار برای طرف مقابل نیز انجام می گیرد.
در صورت عدم رطوبت کافی و خشکی هوا که باعث منقبض شدن تخم ها می شود خط چین های صاف انحناوار به سمت داخل کشیده می شوند و این عمل باعث تغییر شکل نوارهای صاف به نوارهای موج دار و کوتاه تر شدن آن می شود. در صورت متصل بودن نوارها به چیزی، همه را با خود به سمت حرکت خود با نیرو می کشد. و در صورت اتفاق عکس(یعنی افزایش رطوبت هوا) عکس العمل آن نیز برعکس میگردد و نوار به سمت خارج حرکت میکند و باعث آزاد سازی نیرو می گردد. در نتیجه شبیه ماهیچه مصنوعی عمل می کند که کنترلر آن رطوبت است.
محققان با جاسازی تعداد زیادی از این نوارهای کنار هم قرار داده شده درون جعبه ای پلاستیکی شناور با دیافراگم موفق شدند ماهیچه ای قدرتمند بسازند. نحوه کار این ماهیچه بدین صورت بود که با افزایش رطوبت ناشی از تبخیر آب باعث طویل شدن ماهیچه و منبسط شدن دیافراگم میگردد و هم چنین با کاهش رطوبت در اثر خشکی هوا باعث می شود که تخم ها منقبض شده که اثرات ناشی از منقبض شدن آن ها، کوچک شدن دیافراگم است و این کوچک شدن دیافراگم باعث افزایش رطوبت داخل جعبه می گردد که یک سیکل خود به خودی را ایجاد می کند.
ماهیچه های مصنوعی که با تخم ها پوشیده شده است همانند یک پیستون بخار محرک عمل می کند برق لازم برای فلاش زدن چراغ کوچک با اتصال به پیستون بخار محرک به دست می آید.
برای دیدن توضیحات بیشتر و بهتر فیلم زیر را مشاهده فرمایید.
منبع : دانشگاه کلمبیا